Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulutapahtuma!

 

 ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

 

Tervetuloa!

Olet saapunut sivustolle nimeltä Revontuli. Tämä on tarinaroolipeli, jossa kirjoitetaan susista. Olisi tosi mukavaa jos kävisit vilkaisemassa sivujamme ja antaisit palautetta.Täällä toimii kaksi laumaa joissa voit kirjoittaa, Solan lauma ja Kosken lauma. Voit myös olla yksin elävä susi eli erakko. Voit luoda tänne hahmon, kaikki ovat tervetulleita!  

Tässä roolipelissä ei niinkään ole Kp:rajoja, vain voit luoda hahmon aluksi joko oppilaana, pikkupentuna tai Omegana. Et voi edetä ylempiin arvoihin ennenkun olet kirjoittanut neljä tarinaa. Sen jälkeen sinulla on mahdollisuus olla opettaja, Beta, Alfan puoliso ja jopa Alfa, jos paikkoja on vapaana.  

Kipinä YP & Meikäläinen AYP

Pyrimme kokoajan luomaan tästä paikasta ystävällisen, eli kaikki on tervetulleita mukaan. Siitä vaan chattiin juttelemaan ja jakamaan ajatuksia :3

Sivustolla on kaksi chattia, jotka ovat oikeastaan yksi ja sama chatti. Toinen on tuossa sivulla pieni ja epäselvä chatti. Toinen on laumat osiossa. Sama viestiketku kummassakin.

 Mainosta 

Sivuinfo

Sää on viileä, pakkasta on suunnilleen -10 astetta, on jo pimeää. Tuulta ei ole paljoakaan joten ilma ei kuitenkaan tunnu liian kylmälle. Lunta on alkanut sataa hieman, mutta sitä ei ole kovinkaan paljon ja se sulaa pois nopeasti.

(Sivuinfosta löytyy myös linkinvaihdot)

Liittyneet

 

©2019 Revontuli - suntuubi.com