Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

Suntuubi lopettaa!

En jatka sivujen tekemistä enää. Yritän etsiä toista paikkaa, jonne voisin Revontulen luoda. Saattaa kuitenkin olla, että sivustot kuolevat nyt!

Kävelet metsässä. Ruoho rapisee jalkojesi alla. Ajattelet, että minä kuulun tänne. Veri virtaa suonissasi. Olet täynnä energiaa. Tunnet kuinka kehosi muuttaa muotoaan. Ensin kädet, sitten jalat. Lopulta olet aivan uudessa kehossa. Jonkin eläimen kehossa.

Hei, olet saapunut Revontuli nimiseen roolipeliin. Tämä ei ole ihan tavallinen roolipeli. Täällä hahmosi on ihminen, mutta voi muuttua haluamaksesi eläimeksi. Voit olla voimakas karhu tai kaunis perhonen. Sinä päätät. Revontuli on ihmissuhde roolipeli.Täällä ei ole varsivaista ikärajaa, mutta liittyminen omalla vastuulla. Täällä saattaa esiintyä väkivaltaa ja k18 materiaalia. Kipinä/Vade yp 

SIVUINFO

Pyrimme kokoajan luomaan tästä paikasta ystävällisen, eli kaikki on tervetulleita mukaan. Siitä vaan chattiin juttelemaan ja jakamaan ajatuksia :3

Pelimme siaitsee Golden shadow nimisessä Amerikan kaupungissa. Kaipunki on suuri ja vilkas, mutta sen laidoilta alkaa rauhallista maaseutua. Kaupunkia ympäröi suuri metsä, jonne voi helposti eksyä jos ei osaa liikkua. 

 

(Sivuinfosta löytyy myös linkinvaihdot)

Ulkoasu

 

Jos sivun historia kiinnostaa, niin olimme ennen pelkkä susiroolipeli :)