Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan kuuluu:

 

  • Linkinvaihdot
  • Palautteet
  • Lomailmoitukset
  • Kysymykset
  • Ehdotukset

Mainokset tänne

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

16.07.2019 12:14
Viimeinen tervehdys, arvon linkinvaihtaja!

Tuon mukanani ikäviä uutisia, sillä tulin kertomaan, että Sateenkaaritaivas lopettaa toimintansa ylläpitäjän kiireiden sekä inspiraation puutteen ja motivaatiopulan vuoksi. Voitte siis poistaa meidät linkkilistaltanne. Mikäli sivustonne on virtuaalikennel ja jokin oma kasvattinne asuu Sateenkaaritaivaassa, voitte vapaasti tulla hakemaan sen takaisin itsellenne. Myös Sateenkaaritaivaan muille koirille saa halutessaan tarjota uutta kotia.

Haikein terveisin,
Ushma

Nimi: Naru
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

20.06.2019 20:25
Hei! Poistamme Revontulen linkin sivuiltamme, koska sivustonne rakentaminen on lopetettu. Mikäli vielä joskus jatkatte projektianne ja haluatte taas linkinvaihtoon Niitynkukan kanssa, tulkaa toki pyytämään sitä uudelleen :>

Nimi: Tarinaköynnöksen ylläpito
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

20.05.2019 20:09
Hei linkinvaihtaja!

Koska Suntuubi.com lopettaa, kuolee luultavasti Tarinaköynnöskin sen mukana. Jos ei, ilmoitamme uuden osoitteemme tänne vieraskirjaan.

~ Sivujemme linkin voi toistaiseksi poistaa linkinvaihtolistoilta!

Nimi: Zare
Kotisivut: http://https://metsaketo.wixsite.com/mysite/

05.05.2019 17:59
Moikka! Sinulla tämä onkin jo tiedossa, mutta muodon vuoksi ilmoitan muutostamme myös täällä :3 Metsäketo on siis siirtynyt WixSiten puolelle. Vaihdattehan siis linkkimme uuteen tai ilmoitatte, jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa.
Ps. Ilmoittele Kedon puolelle, kun haluat muuttaa Linkinvaihdossa näkyvän esittelytekstin nykyisiä sivujasi vastaavaksi.

Nimi: Pelko

04.05.2019 19:25
Hei!
Ajattelin nyt vain ilmoittaa, että Suntuubi lopettaa 30.6.2020, ja kaikki suntuubi.com loppuiset sivut poistetaan tuolloin.
Ilmoittelin vain, mutta toivottavasti tiesitte jo ^^

Nimi: Lintu

25.04.2019 00:26
Hei? Tulin kysymään sellaista että onko epärealismi ulkonäössä kohtuuden rajoissa sallittu, esim silmien väri olisikin harmaa, vaikka normi ihmisellä se ei ole mahdollista?

Sekä! Ovatko kaupungin asukkaat tietoisia suurimman osan kaupungista olevien ihmisten olevan eläimiä, vai onko se heille epänormaalia. Tapetaanko villi susi, jos se nähdäänkin kaupungilla, vai epäilläänkö sitä muodon vaihtajaksi?

Ps:Anteeksi jos olen töykeä! Tiedän sivujen olevan kesken! Halusin vain kysyä..

Pss: noista olisi kiva mainita sivuilla joissain vaihein ^^

Vastaus:

Joo ei mitään saa kysyä aina :D Tämä auttaa minuakin kun kysyy, niin tiedän mitkä asiat pitää selittää sitten paremmin.

Kyllä, kohtuuden rajoissa voi muokata hahmon ulkonäköä niin että se on epärealisminen. Silmien värin muuntaminen on ihan ok, mutta jos vaikka sanotaan että ihmismuodossa ei voi olla esimerkiksi sarvia.

Kaikki kaupungissa omaavat eläinmuodon. Villieläimiä ei tapeta, ellei ne käy uhaksi. Tottakai jos suuri karhu riehuu kaupungilla ja se ei ole "muodonmuuttaja", se tapetaan. Mutta tätä asiaa minun pitääkin miettiä vielä.

Kiitos kysymyksistä, toivottavasti sait edes jnkun näköisen vastauksen :)

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.london.w2.fi/

23.04.2019 11:04
Linkinvaihto käy!

Vastaus:

:3

Nimi: Lukutoukka

14.04.2019 23:15
Oli ihan pako tulla sanomaan että pidän siitä, että tuossa viekun perässä on ”:3”
:D
Joo oon väsyny mut silti

Nimi: Kipinä

11.04.2019 09:30
Testi testi

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

10.04.2019 22:10
Jatkamme linkinvaihtoa kanssanne! ^^

Vastaus:

Jee :)

Nimi: Lintu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/?cat=88

04.03.2019 00:08
Linkki unohtui

Nimi: Lintu

04.03.2019 00:07
Hyvä linkinvaihtolainen! Hopeaklaani on hyvin lyhyellä päivitys katkolla, ja voin taata että se on vain parin päivän, tai viikon tauko. (En tiedä pitääkö asiasta ilmoittaa vai ei, mutta päätimpä nyt mainita kohteliaana) • •

Viettäkää hyvää alkavaa kesää!

Nimi: Bex

25.02.2019 17:02
Hei. Olen todella pahoillani, mutta minulla ei riitä tänne inspiraatio tai aika ja täällä ei ole kovin aktiivista, vaikka se ei olekkaan teidän vika. Liityn ehkä joskun uudestaan, mutta kuitenkin_: toivon kaikille teille ja Revontulelle oikeinn hyviä jatkoja! Ootte tosi mukavia tyyppejä ja toivon että me tavataan vielä jossain. Kiitos kaikesta! <3

Nimi: Sinisilmä
Kotisivut: http://puolikuunsoturit.suntuubi.com/

24.02.2019 20:32
Hei! Haluaisitteko ruveta linkinvaihtoon Puolikuun Soturit nimisen roolipelin kanssa?
Kengon saarella myös sudet ovat suuressa osassa tarinaa. Olemme vasta avanneet sivumme!

Nimi: ⚜️SaintKyrie
Kotisivut: http://cultnorra.boards.net

21.02.2019 03:06
Mukavaa huomata että susiroolipelien suosio on edelleen korkealla kaikkien niiden soturikissojen keskellä. x)
Toivottavasti tämä peli pysyy pystyssä vielä pitkään!

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/?cat=1

15.02.2019 16:28
Kävisikö linkinvaihto susiroolipeli Yön Kuiskauksen kanssa? Vastausta meille päin :)

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

01.02.2019 15:52
Heippa! Ette ole vastanneet edelliseen lähettämääni viestiin, joten poistamme teidät linkinvaihdosta. (Viesti siis koski linkinvaihdon jatkamista.) Mikäli kuitenkin haluatte vielä jatkaa linkinvaihtoa laittakaa meille viestiä. Hyviä jatkoja teille!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

02.01.2019 18:37
Hei! Uuden vuoden myötä on tullut taas aika tehdä linkinvaihtotarkastus, eli jos haluatte vielä jatkaa linkinvaihtoa Ensimmäisten klaanien kanssa, lähettäkää viestiä meidän viekkuun tammikuun aikana. Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

Nimi: Rölli

17.12.2018 19:45
Tervehdys Metsäkedon puolelta! Uudistamme Linkinvaihtosivuamme, ja lisäämme pikkuhiljaa esittelytekstejä listatuille sivustoille. Kirjoitamme kyseiset tekstit itse, mutta pyytäisimme teitä varmuuden vuoksi vilkaisemaan, että kyseinen esittely on teillekin mieluisa. Jos esittelyssä on jotain epämieluisaa tai haluaisitte lisätä siihen jotain, ilmoittakaa siitä meille vieraskirjassa niin teemme haluamanne muutokset ongelmitta! Voitte myös kieltäytyä esittelytekstistä, jolloin sivustonne kohdalle jää vain tieto siitä, mikä sivustonne aihe on. Jos koette kirjoittamamme esittelytekstin virheettömäksi, ei tämä ilmoitus vaadi teiltä lainkaan toimenpiteitä. Löydätte Linkinvaihdon etusivun yläreunassa olevasta linkistä. Lisäämättömät esittelytekstit löydätte Joulukalenteristamme, Tarinat-osion ylätunnisteen linkistä.
~Terveisin Zare yp ja Metsäkedon liittyneet~

Vastaus:

Selvä ^^

- Meikäläinen

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

13.12.2018 20:43
Hei linkinvaihtaja!

Hyvää joulua!
Kuten suurin osa varmaan huomasi, The Silent One oli motivaation puutteen vuoksi tauolla noin kuukauden verran ja nyt oli sellainen olo, että haluan taas kirjoittaa ja kokeilla, että jos nyt onnistuisi.
Olin päättänyt myös Silentin avatessani, että englanniksi en kirjoita. Kuitenkin kävi niin, että lisäsin pari lyhyttä kirjoitusta englanniksi sivuille ihan myös näin opintomielessä :D Sydän täynnä tulta- kirjasta on tullut vain yksi luku ja toista olen kirjoittanut ainakin sen pari kuukautta, tosin aika isojenkin taukojen kanssa. Sen kanssa menee vielä aikaa, mutta eiköhän lisää lukuja jossain vaiheessa ala vielä ilmaantua!

Oma elämä on ollut nyt aika hektistä aikaa, joka oli myös osasyy netistä vetäytymiselle. Koulu on vienyt kaiken energian, rästitehtävät ei oikein nappaa enkä koulussa ole aina jaksanut käydäkään.
Tän vuoden joulu ollaankin perheen kanssa ensimmäistä kertaa ihan jossain muualla kun kotona. Ollaan ensi viikon perjantaina menossa Saimaalle Holiday Club kylpylähotelliin majailemaan viikoksi ja joulukin sitten menee siellä. Ihan kiva olla muissa maisemissa, ehkä tekee hyvääkin tämän hetkiselle mielenterveydelle :D

Pitkää en nyt jaksa raapustaa, eikä tänne suuntaan oikein tällä hetkellä muuta kuulukaan. Mutta meistä kuullaan vielä, Silent ei ainakaan lopeta ihan vielä! :)
Hyvää joulun odotusta sinne ♥

Vastaus:

Kiitoksia linkkarikirjeestänne (oletan että tää semmonen oli :')).
Pitääpä käydä lukaisemassa! Mukava kuulla että taas olet päässyt niinsanotusti kirjoittelun makuun. Ja joo, itelläki tuntuu et koulu vie vähän liikaa aikaa, etenki kun muutto kans päällä, mutta kyllä se siitä joskus sitten :'3.
Oi, joulusuunnitelmasi kuulostavat hienoilta! Toivottavasti on sitten hauskaa ja rentouttavaa siellä :3.

Ja kiitos samoin, hyvää joulunodotusta ja onnellista uutta vuotta 2019 :). Vastailemme kun jompikumpi, Kipinä tai minä, ehtii ^^.

- Meikäläinen

©2019 Revontuli - suntuubi.com